Tuesday, November 4, 2008

Metrowealth dan Skop Production panggil aku....



ha...ha....ha... aku ditawarkan untuk shoot dengan Metrowelth untuk beberapa filem mereka yang akan datang.David Teoh call aku dan katanya nak aku shoot filem untuk dia.Aku terima je....bayarannya pun ok...aku pun boleh terus Praktis...

Skop Production pun panggil aku untuk sambung Evolusi Kl Drift 2....
aku terima untuk aku terus praktis.Yang pentingnya buat masa ni aku masih terus boleh praktis...dan aku bersyukur produser-produser ni masih nak kan khidmat aku..

6 comments:

Anonymous said...

bro, when ur ransan start to shoot??

M.U.K.H.R.I.Z said...

hi bro and friends....suppose this november.but there is some things that make me worry expecially my location and set itself...as director for this film i have to be really carefull to make any decision.anyway thanks will inform as we get the actual date...

Izzati Pawana said...

RANSAN!!!...hmmmm..khabarnya pembuatan filem ni 'GAH' diperkatakan.....

M.U.K.H.R.I.Z said...

ye ke...he...he...he...pembikinannya taklah gah,cuma pembikinanya lebih tertumpu kepada aspek basic filem semasa cgi tak ujud lagi macam masa buat starwars,rotoscoping technique dan segala yang berkenaan dengan raw film making.location dan set yang agak ketandusan buat masa sekarang ni..budget pun membuatkan marketing tengah nak bertungkus lumus cari sponsor...aminkan semoga berjaya k..

syd said...

semoga berjaya...!

海瓜子Andy said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社