Friday, November 21, 2008

helooooo....LETS BE UNITED....


To all my cinematographer friends...come and visit here at my blog to share with me and the rest of top malaysian cinematographer to colour our malaysian cinematography...its good for us to share and start somewhere to build technical ppl with new idea and thought....i be love if young and old generation of our local cinematographer to join and start discuss of their work in this blog...
tq so much...hope to see u guys soon....

5 comments:

Zenyth said...

gua bukan cinematographer, tp wa minat sinematografi, boley join ka brader??

deepfo said...

waaa bagus... kau boleh buat cam roger deakins cara malaysia.... mukriz gua on... walaupun aku bunkanya dp pun.... tapi nak belajar jugak... apakata kau cerita floor plan kau untuk kala malam... average stops kau apa ratio shadow kau dan apa sajalah yg technical. Mungkin dari situ akan ada banyak info yg akan turun atau soalan yg muncul.... mmmm tak sabar

Ajami Hashim said...

gua bebaru ni tgk 'E:kl drift'.. then ofkoslah gua bandingkn dgn filem melayu yg satu lagi tu!.. EKD terasaa sgt 'real' wooo!

hebattt!

M.U.K.H.R.I.Z said...

alrite guys...best...ok disebabkan ada t.v cormecial tengah buat mungkin dalam sehari dua gua tulis...thanks for support

M.U.K.H.R.I.Z said...

Apa ada hal Zenyth...