Wednesday, November 5, 2008

APA YANG AKU KEJAR....?2009


Yang aku kejar ialah DAMAI....
Yang aku kejar ialah TENANG...
Yang aku kejar ialah AMAL...
Yang aku kejar ialah SUAMI YANG BERTANGGUNG JAWAB
Yang aku kejar ialah RUKUN ISLAM YANG LIMA
Yang aku kejar ialah DUIT...
Yang aku kejar ialah Metrowealth...
Yang aku kejar ialah SKOP Production..,
Yang aku kejar ialah TV COMERCIAL...

11 comments:

Anonymous said...

AKHIRAT jangan dilupakan jua

M.U.K.H.R.I.Z said...

ya lah tu...sebab tu lah amal ada dimasukkan...untuk bekalan akhirat....yang tersirat

~sy@hIrI aL @zmI~ said...

bang mukhris..
harap still x lambat nak wish selamat pengantin baru..huhu..
tak sangka abang pun blogging gak..
best2..
keep update bang eh..
saya link abang..

p/s : saya pernah join art untuk kala malam bawah abang ashraf..ingat x ?.

M.U.K.H.R.I.Z said...

ohhh ingat...best kan masa kerja kala malam...
banyak benda yang dapat experiment
keep up buat kerja yang bagus...

Ayaq Hangat said...

Bila lu mention nama Metrowelth dan Skop Production aku terus kata "lambat lagilah aku yang tak glemer dan hesem ni dapat berkerja dengan lu" ha ha ha

M.U.K.H.R.I.Z said...

sekarang dah tak macam tu dah...bro
sekarang performance number 1.lu baik bro...insyaallah adalah hari lu,gua aminkan bro

~sy@hIrI aL @zmI~ said...

kala malam menang lagi bang !!!
huhu..
memang terbaik la kala malam bulan mengambang ni.

M.U.K.H.R.I.Z said...

ya lah...semua orang yang ada dalam tu terbaik jadilah dia terbaik....alhamdullilah...awak pun mesti bangga dalam filem ni...dah tak akan ada benda macam ni nanti...
congrat to u and the whole team...

deepfo said...

hoi mukriz kau ingat aku lagi.... bila laa kau nak kasi aku kerja ngan kau... tukang lap lenses pun tak pa

Kamal UITM

p/s selamat pengantin baru

M.U.K.H.R.I.Z said...

ehhhh kamal....kalau Kamal grafik memanglah aku ingat sangat
sama-sama belajar dulu...
janganlah macam tu...datanglah kita rileks kat ofis aku ni kat hulu kelang...kita boleh pekena teh sama-sama...bagi lah contact hang..lama tak jumpa kawan-kawan dulu masa kat uitm

one love said...

lari lari!

semoga dapat tangkap semuanya :)