Wednesday, October 29, 2008

Ransan Video synopsis




Ini adalah Video synopsis aku yang diterbitkan oleh Merah Maya Motion Pictures..gambaran mengenai filem RANSAN..aku produce video synopsis ni as marketing kit untuk bebudak marketing aku...Penggambaran RANSAN akan bermula pada 10 november 2008...

4 comments:

one love said...

abg mukhriz!
tahniah dah kawen :)

M.U.K.H.R.I.Z said...

terimakasih dik....

海瓜子Andy said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

panglima harimau kumbang said...

aslmkum... mgkin abg x kenal sya tapi sya dah odtion flem ransan ni kat ipoh lama dulu smpai dah berjangut tggu org pangil kmi. smpai anak2 murid sya dan mak bapak dieorang pun tanya sya sebab sya yg bawa mereka g odtion ari tu. penat rasanya sya buat adegan fight sampai abg komeng yg berlakon flem rmpit tu pun puji dan siapbg tau nk sediakan transport untk kmi tp smpai skrng snyap... x pe lah klau x terpili pun tp sya cuma nk mertbatkan flem melayu aksi kita dengan silat melayu. cntoh flem OMBAK yg mnaikkan sni bela diri mua thai. kmi yg muda2 mlnium ni dah muak dngan flem cinta,hantu,dan jenaka yg cuma org mlysia je bleh terima... sya klau dapt nk aksi2 bleh mnaikkan martbat slat melayu. pesanan sya "jika aksi yg dtjolkan membabitkan silat tapi lembik sama lah juga mcm mnjatuhkan martabat silat melayu" klau bleh ambil lah yg bleh bersilat jgan ambil plakon yg ada nama je tp nk bersilat pun x bleh buat mcm ngra luar yg mmpu mnaikkan mka2 bru yg mampu mgegarkan dngan aksi2 yg dinantikan org silat sperti kami .......